DVD bootleg "Eurosolvent" oceněn samotnými Skinny Puppy

Pokud je kapela, která kolem sebe shromažďuje oddané a velmi kreativní fanoušky, pak na electro scéně jsou to rozhodně Skinny Puppy. Tým, který vede stránky www.skinnypuppy.hu připravil letošní léto DVD bootleg kanadské legendy nazvaný "Eurosolvent". Ten pro mimořádnou kvalitu ocenila i samotná kapela.

 

Skinny_Puppy_-_Eurosolvent_cover_crop

 

Portál www.skinnypuppy.hu už delší dobu dokumentuje koncerty samotných Skinny Puppy a jím spřízněných kapel. Materiál se snaží dostat do profesionální podoby a následně je vydává jako fan made free download. Má za sebou vydané bootlegy Front Line Assembly, The Young Gods, Dead Voices On Air, Bahntier, ale samozřejmě, hlavně Skinny Puppy. A právě čtvrtý bootleg, DVD "Eurosolvent", nahraný v Budapešti 19. srpna 2010, se objevil i na oficiálních stránkách kapely http://officialskinnypuppy.blogspot.cz/2012/08/eurosolvent-free-dvd-bootleg.html. To je pro autory, kteří se na DVD podíleli, opravdu velké zadostiučinění. Jedná se zřejmě o první případ, kdy Skinny Puppy podpořili nějaký fan release. Gratulujeme!

SkinnyPuppy.hu ale neusínají na vavřínech. Tým momentálně pracuje na novém DVD Skinny Puppy, které už má svůj název "Prague Myth". Půjde o dnes již legendární, pět let starý koncert Kanaďanů z pražského Roxy. Prý by ho rádi vydali ještě tento rok.

 

Skinny Puppy - Eurosolvent (trailer)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.