Mindless Self Indulgence chystají po čtyřleté pauze nové album

Když si potrhlá čtveřice Mindless Self Indulgence dávala v roce 2009 pauzu, aby si trochu odpočinula, asi netušila, že šlofík se protáhne tak dlouho. Teď už je ale v plné polní pilně koncertuje a v březnu příštího roku vydává nové řadové album.

Mindless_Self_Indulgence_-_2013_LP

Ale aby to zase nevypadalo, že se Jimmy Urine a spol. pouze flákali. Všichni členové založili rodiny, bočnímu projektu The Left Rights vyšla řadová deska "Bad Choices Made Easy" a začátkem roku se veřejnosti představila i počítačová hra "Lollipop Chainsaw", ke které MSI stvořili soundtrack. Teď ale nastává čas pro novou řadovku. Čtveřice už na ní začala pracovat v roce 2011, což nám loni potvrdil ve svém rozhovoru Rhys Fulber (ex-Front Line Assembly, Delerium, Conjure One – rozhovor najdete tady). V letošním roce Mindless Self Indulgence nové skladby testovali na koncertech po celém světě a v příštím roce, konkrétně 13. března, by prozatím bezejmenné album mělo vyjít.

Ani Mindless Self Indulgence neunikli současnému fenoménu desek předplacených fanoušky, a tak Jimmyho a spol. můžete předem podpořit v jejich kampani, kterou zahájili před týdnem na portálu Kickstarter (ZDE). Po týdnu má kapela vybránu třetinu částky, a to většina z předplatilelů využila neuvěřitelně vstřícné nabídky, získat nové album za symbolický jeden dolar! Vedle toho ale také můžete svou podporou získat hudební nástroje, které byly hudebníky speciálně designované, nechat si vepsat své jméno do bookletu desky či případně si objednat osobně laděnou píseň u bočního projektu The Left Right.

Celou kampaň podporují ve videu rodinní příslušníci a nejbližší spolupracovníci kapely, jako například Rhys Fulber, Serj Tankian a řada dalších. My si ale na závěr ke zprávě připojíme video dvojice Mustard Pimp, které Jimmy zahostoval v klipovce Money Shot.



Mustard Pimp - Money Shot (feat. Jimmy Urine)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.