Samir z Vanessy vás v prosincovém večeru provede pražskou klubovou scénou

Samir Hauser alias Bruno Ferrari z klubu Roxy, Richard Němčok, spojený v 90. letech s klubem Bunkr, Josef Jindrák z Polí5 a další hosté na společném večeru 6. prosince v Domě čtení v Praze.

bunkr

Kluby a klubová kultura jsou výraznými faktory, které vytvářejí atmosféru jednotlivých měst, dávají kouzlo a náplň nočnímu životu a fungují jako katalyzátory dění. Praha měla několik takových míst, která jsou dnes považována za legendární a k nimž se váže jistý nostalgický kult. Některá z nich fungují dodnes a ponechávají si svůj nezávislý charakter. Další taková místa vznikají a svou tvář teprve hledají a společně se svými návštěvníky vytvářejí. Tento večer projdeme dlouhou cestu po klubech, hospodách či místech Prahy pro nezávislou kulturu důležitých. Začneme v druhé půlce 80. let na místech pro tuto dobu typických a dojdeme až do žhavé současnosti. Našimi hosty budou: Richard Němčok, spojený v 90. letech s klubem Bunkr, Samir Hauser alias Bruno Ferrari z klubu Roxy, Josef Jindrák z Polí5 a další.

Kluby a klubová kultura jsou výraznými faktory, které vytvářejí atmosféru jednotlivých měst, dávají kouzlo a náplň nočnímu životu a fungují jako katalyzátory dění. Praha měla několik takových míst, která jsou dnes považována za legendární a k nimž se váže jistý nostalgický kult. Některá z nich fungují dodnes a ponechávají si svůj nezávislý charakter. Další taková místa vznikají a svou tvář teprve hledají a společně se svými návštěvníky vytvářejí.

Tento večer projdeme dlouhou cestu po klubech, hospodách či místech Prahy pro nezávislou kulturu důležitých. Začneme v druhé půlce 80. let na místech pro tuto dobu typických a dojdeme až do žhavé současnosti. Našimi hosty budou: Richard Němčok, spojený v 90. letech s klubem Bunkr, Samir Hauser alias Bruno Ferrari z klubu Roxy, Josef Jindrák z Polí5 a další.

Akce probíhá od 18:00 do 20:00

Vstup zdarma! 

Zdroj: http://www.mlp.cz/cz/akce/e8995-nezavisla-prazska-klubova-scena/í5 a další.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.