Leæther Strip a Autoclav1.1 spojili síly na novém EP

Zdánlivě nekonečná řada hudebních kolaborací a bočních projektů Clause Larsena pokračuje. Tentokrát se předák Leæther Strip spojil s mozkem projektu Autoclav1.1 Tony Youngem. Kombinace zadumaně zasněných ambientních a postindustriálních ploch Autoclav1.1 s Clausovou typickou lyrickou a vokální melancholií vyústila v pětiskladbové EP nazvané jednoduše "Leæther Strip + Autoclav1.1: Commixture".

Nosič v digitální podobě vyjde 1. prosince na Larsenově značce Læbel, k dostání bude také limitovaný počet cédéček (500 ks). Předobjednávky můžete již nyní provádět na Bandcampu.

Oba projekty jsou v letošním roce nebývale aktivní. Leæther Strip vyšlo v září album "World Molæster" věnované Clausovu manželovi Kurtu Grünewaldovi (bližší info tady). Kapela navíc absolvovala sérii vystoupení po Velké Británii i zbytku Evropy u příležitosti 30. výročí činosti. Autoclav1.1 vydal své aktuální album "Makeshift Splint" u WTII Records letos v červnu a ještě předtím stihl kooperaci s Xotox na společném projektu Natura Est (psali jsme).

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.