Vyšla Jitřenka Blutengel

Další klip a singl z nové desky je venku. Vyzpovídejte se hříšnému Chrisu Pohlovi v chrámu svatého Víta.

Čím víc se blíží vydání alba "Un:Gott" (víte), tím více němečtí futurepopoví upíři Blutengel přidávají pod kotel. Po ochutnávce "Vampire" (viděli jste) přichází skladba "Morningstar" a nebyli by to Blutengel, aby se to obešlo bez klipu.

Ten máte přímo tady a srdce krajana jistě zahřeje fakt, že úvodní záběr z videa patří na naše území – pochází totiž z katedrály svatého Víta na Pražském hradě. 
 

Blutengel – Morningstar

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Srdce krajana zahřáto jest, ale jinak všechno špatně. Ulrika je vedle těch mladejch holek v kostýmu jeptišky legrační a v tom úboru z refrénu vyloženě škaredá. I ten Chris je nějakej odulej, jako by spad do oulu :-) Co není až tak blbý, je nápad v kostelech svítit neonama...
Tohle je bohužel vykalkulovaná komerční sračka. Nic víc, nic míň.
Morningstar je vynikající song.Blutengel má v Česku jeden problém.Bud ho tu nikdo nezná a když jo,tak na jeho tvorbu se jen držkuje.A ty PT jediný kdo je tu sračka tak jsi to TY.Drž tlamu a táhni poslouchat zasranýho Klusa.
Milý Jirko, děkuji ti za tip, učitě si toho Klusa budu muset sehnat, určitě to bude kvalitnější než Blutengel. A na oplátku jedno malé doporučení pro tebe: https://www.pilulka.cz/de-press-60-tob?x=g&gclid=EAIaIQobChMIkPTaiayl4AIVS-R3Ch1QcA09EAAYASAAEgJ0MPD_BwE

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.