Podívejte se na epickou videopozvánku Dirtyclean z Magorie

Po šesti letech astrální existence, poprvé živě v plné sestavě. Dirtyclean ze záhrobní říše magorů vás zvou na koncertní debut nové sestavy rozsáhle výpravným videem. 

dirtycleanpozvanka

O Martinovi DeMagoria a jeho sebrance Dirtyclean bylo poslední dobou zase ticho po pěšíně. Loni nám sice představili trojici novinek na EP "In Love" (psali jsme), ale pak se formace zase odmlčela. Za to mohlo částečně i hledání nové sestavy, které je však konečně u konce a kapela je zpět, má nové skladby a dokonce i přichystaný první koncert.

Pokud se vám tedy po Dirtyclean stýskalo, napište si do diářků 26. duben 2013, kdy formace zahraje na Melodce s kapelami Bombs From Heaven, Three Wild Guns a Sour Bitch.
Kromě zpěváka/kytaristy Martina De Magorie uvidíte čerstvou sestavu Rybíz (bicí), Mates (basa), Dievča menom Lucia (klávesy) a dost možná přijde i "host jak sviňa" - Zlý člověk Obludix (kytara).

Pokud se vám tedy po Dirtyclean stýskalo, napište si do diářků 26. duben 2013, kdy formace zahraje na Melodce s kapelami Bombs From Heaven, Three Wild Guns a Sour Bitch. Kromě zpěváka/kytaristy Martina De Magorie uvidíte čerstvou sestavu Rybíz (bicí), Mates (basa), Dievča menom Lucia (klávesy) a dost možná přijde i "host jak sviňa" - Zlý člověk Obludix (kytara).



Dirtyclean - pozvánka na koncert

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.