Ministry chystají k vydání knihu raritních fotografií ze všech etap fungování kapely

Ministry v červenci rozšmelcovali obsah pražského klubu Roxy, v prosinci pak své fanoušky potěší novou obrazovou knihou plnou exkluzivního obrazového materiálu.

Knižní obrazová procházka historií kapely Al Jourgensena se jmenuje "Ministry: Prescripture". Pro tuto příležitost autor Aaron Tanner poprosil předáka industriálně rockové legendy, aby proštrachal svůj archív, a zkusil najít nikdy dříve nepublikované fotografie kapely. Al prochrabal osobní archív a našel (spolu s dalšími bývalými i současnými členy) překvapivě velké množství materiálu, který zaplnil 200 stránek publikace.

Tu poté doplnily poznámky vyzvaných spřátelených muzikantů. Jejich výčet je úctyhodný, posuďte sami - Smashing Pumpkins, ZZ Top, Cheap Trick, NWA, Ramones, Nine Inch Nails, Tool, Megadeth, Slayer, Jane's Addiction, Rammstein, The Flaming Lips, Devo, Butthole Surfers, Static-X, Anthrax, White Zombie, Death Grips, Bauhaus, Killing Joke, High On Fire, G.W.A.R., Einstürzende Neubauten a to zdaleka nejsme u konce!

Al k tomu dodává: "Jako kluk jsem vyrůstal na ZZ Top. Oni byli to pro mě opravdoví rockoví hrdinové. Nikdy bych si nemyslel, že Billy Gibbons bude psát obsáhlý citát pro vzpomínkovou knihu o mé skupině.“ Jourgensen práci na knížce zhodnotil jako "zábavný návrat do doby hudebního průmyslu, která se už nikdy nevrátí".

Knížku vypraví 6. prosince 2019 vydavatelství Melodic Virtue v limitovaném množství 2000 kusů. Předobědnat si jí můžete už teď ZDE. Limitovaná edice 500 kusů bude obsahovat tričko a studiovou verzi skladby (Every Day Is) Halloween (Acoustic) s hostujícím Davem Navarrem na kytaru na oranžovém sedmipalcovém vinylu. To chceš!

Ministry - (Every Day Is) Halloween
(live @ Industrial Accident: The Story of WaxTrax! Records 2018)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.