Jared Louche se vrací na scénu s Chemlab i dalšími projekty

Velikán amerického industrialu má spoustu novinek!

Návrat na scénu zahlásil Jared Louche, frontman a zakladatel legendární industrial rockové formace Chemlab, už minulý rok. Napřed jen jako speciální koncert pro americký festival Cold Waves, později se exkluzivní show proměnila rovnou na celou tour, a ke konci už bylo jasno - kapela se vrací. A že tvorba Jaredovi chyběla je rozhodně poznat. Minulý měsíc se totiž fanoušci konečně dočkali konkrétních informací, ve kterých odhalil velikou řadu lahůdek.

Jako předkrm vydal u labelu Amalyte Industries - opět pro festival Cold Waves - kompilaci "Tape Decay", která obsahuje nikdy nevydané demo verze skladeb z dob debutového EP a prvních dvou alb, ale také nové singly od projektů Ether of Souls, Dogtablet a Ultraterrestrials, se kterými Jared nově spolupracuje. Jako první chod nám pak nabídnul debutové album právě projektu Ether of Souls, které nahrál s berlínským umělcem Ivaylem Broodem. To je hudebně někde na hranici špinavého industrial rocku a moderně znějícího synthwave. Jako jednohubku pak nanídnul informace o novém albu Dogtablet (projektu Martina Kinga např. z Pigface a Test Dept), o kterém jsme se dozvěděli pouze, že vyjde někdy v listopadu.

A hlavní chod? Tím samozřejmě není nic menšího, než nové album Chemlab. To vyjde během příštího roku, a podle všeho půjde o "ztracené" album "Machine God Down", které bylo plánováno už před sedmi lety, ale z neznámých důvodů nebylo nikdy nahráno. Jen o projektu Ultraterrestrials zatím nic známo není. Je tedy rozhodně na co se těšit! A pokud se už nemůžete dočkat, zkraťte si čekání alespoň oním debutem Ether of Souls, které najdete pod článkem.

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.