Hradby samoty zrušený ročník festivalu nahrazují podzimním klubovým intermezzem

Regulérní X. ročník letního festivalu Hradby samoty je sice přesunut na příští rok, v říjnu ale organizátoři připravují náhradu v pozměněném konceptu - Hradby Samoty - Bratislava intermezzo.

Podle plánu měl zítra začít jubilejní desátý ročník festivalu Hradby samoty. Z pochopitelných důvodů, stejně jako všechny ostatní festivaly, je přesunut na příští rok. Aby fanoušci nemuseli na akci čekat tak dlouho, připravili organizátoři výjimečnou akci, která Hradby poprvé přesune do městského, klubového prostředí.

Bude se jednat o speciální event, jakési kvazi "best off" vystupujících z předchozích 10ti ročníků. A jména jsou to opravdu velká, posuďte sami: In Slaughter Natives, Svartsinn, Flint Glass, Phragments nebo Tábor radosti. Line-up si můžete prohlédnout na stránkách festivalu ZDE. Celkem se budou moci návštěvníci těšit na více než 25 hudebních a vizuálních vystoupení projektů z celé Evropy.

Třídenní akce proběhne v Bratislavě v termínu 22. - 24. října 2020 v klubech A4 a Fuga. Předprodej limitovaných 100 ks vstupenek byl spuštěn včera v síti GoOut a vy si vstupenku za cenu 50 Euro můžete opatřit ZDE. Množství vstupenek bude případně navýšené s blížícím se termínem eventu dle aktuálních hygienických okolností.

 

 

Hradby samoty 2019 aftermovie

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.