Frontier Guards odhalují singlem počínající spolupráci s Jitkou Charvátovou

Termín vydaní nové desky Frontier Guards se blíží. S novým singlem brněnský projekt odhaluje i počínající spolupráci s Jitkou Charvátovou zahalenou v novém pseudonymu.

O album "Reload", který Martin Pavlík jako Frontier Guards připravuje, jsme vás informovali na podzim loňského roku. Koronavirová situace posunula vydání alba o několik měsíců, čekání je už ale u konce. Vydání kompilační kolekce, která se na jedné straně bude vracet ke starší tvorbě, na druhé si neodpustí pochlubit se zbrusu novým materiálem, bylo stanoveno labelem Aliens Prodution  na přelom srpna a září.

Martin už dříve prozradil, že na albu bude, na rozdíl od poslední desky "You", znovu spolupracovat s Patrikem Lvem z Depressive Disorder. Není to ale jediný spolupracovník kolekce. Nový singl Digital End, který doprovází videoklip pravidelných splupracovníků, Štefana Kollárika a Františka Gažíka, odhaluje Jitku Charvátovou, zde skrytou za přezdívku Mia Bohemia. 

Frontier Guards nikdy nespí. A tak nepřekvapí, že aktuálně připravuje cover skladby Enigma EBM projektu Fix8:Sed8. Martin pak má v plánu po albu "Reload" pracovat na nové desce právě s Jitkou, tedy Miou.

 

Frontier Guards - Digital End (feat. Mia Bohemia)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.