Your Life On Hold vyslali do prostoru první gotické ozvěny z mězisvětů

Jak si naplánovali, tak své závazky plní. Po jarním karanténním "Lockdown EP" přichází belgická šestice Your Life On Hold s plánovanou novou řadovkou. 

Gotici vedení Johnem Wolfem se tentokrát nechali inspirovat Bardem, tibetským buddhistickým termínem označujícím různé stavy mezi smrtí a novým zrozením v různých formách života. Stejně tak devítka nových kompozic alba "Echoes From The Bardo" se snaží být soundtrackem k psychologické zemi nikoho, kde se prolínají sny a obavy. Jak sám sextet materiál novinky charakterizuje, "jakoby skladby reprezentovaly zlatým lepidlem spojené rozdrobené nápady a myšlenky nebo zlomené sny". 

 

Your Life On Hold - Anywhere Out There
 
 
Z alba, které vyjde 30. října 2020 na labelu Solar Lodge, kapela vypustila do světa už dva singly. K prvnímu z nich, nazvanému Anywhere Out There, kapela spáchala jednoduchý videodoprovod. Ke druhému, Nowhere Train, přidala alespoň lyrics video. Album "Echoes From The Bardo" vyjde primárně na CD nosiči. A to buď v základní, nebo limitovaném boxetu, který bude vedle CD placky obsahovat ještě tričko, placku, kapelou podepsaný informační list a další vychytávky. Kolekci každopádně můžete předobjednávat na stránkách vydavatelství ZDE.
 
 
Your Life On Hold - Nowhere Train

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.