Love, Ecstasy And Terror: Pohrobek She Wants Revenge přichází s novou deskou

Potom, co She Wants Revenge oficiálně ohlásili v květnu konec, se ozval nejprve Justin Warfield na svém Facebooku s tím, že od nynějška bude publikovat svou hudbu jako Warfield. Nyní přichází novinky i od Adama Michaela Bravina, který znovu oživuje svůj projekt Love, Ecstasy And Terror. A debutové desky se dočkáme už za pár dní!

Muzikantův sólový projekt se původně v lednu letošního roku přejmenoval na Adam Bravin a pod tímto názvem vyšel na Valentýna singl a videoklip "Natalie". Nyní se jeho web opět jmenuje Love, Ecstasy And Terror a Bravin na něm oznamuje vydání debutu. Uvádí také, že deska vznikla už před dobrými čtyřmi lety, ale nikdy nevyšla, protože se chtěl soustředit na jiné věci. Doposud byly známy pouze dva singly "My Little Sin" a "Carousel".

Vydání sólové prvotiny je nově naplánováno na 31. října 2020 a mělo by obsahovat 11 skladeb. Níže najdete oba dosud vydané singly a tracklist. Pokud se ptáte, kam se ztratila "Natalie", odpovídá Bravin: "vrátí se na další desce". Těšíte se jako my?

 

 

Tracklist:

01. Black Heart
02. Get Back To Her
03. Carousel
04. My Little Sing
05. You'll Never Know
06. Drone
07. Disappear
08. Baby's On Fire
09. Watch Me Burn
10. I Will Find You
11. You Lift Me Up

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.