Do Prahy se na podzim chystají odehrát koncert Swans a She Wants Revenge

Podzimní kalendář se utěšeně plní zajímavými žánrovými koncerty. Nově do něj přistály večery s americkými partičkami Swans a She Wants Revenge.

Když Swans, jedna ze zásadních kapel kytarové alternativy, v roce 2017 oznamovali útlum koncertování i vydávání, bylo to jen logické. Od mimořádně úspěšného reunionu se takřka nezastavili, po koncertech, o kterých se mluvilo jako o transcendentálních zážitcích, přišla i komplexní, podobně působivá alba a stále více se nabízela otázka, kam dál. Vedoucí kapely Michael Gira pozměnil sestavu, pozval řadu hostů a vydal album "Leaving Meaning", které na otázku, jak se ctí navázat na krajní, až sebedestruktivní intenzitu, úspěšně odpovědělo. Šestihlavá saň se na podzim 1. listopadu 2023 vrátí do Prahy představit novou desku, která se bude jmenovat "The Beggar". Kapela se představí v DIvadle Hybernia. Lístky v cenovém rozpětí 852 - 1175 Kč jsou k dispozici v síti GoOut.cz - ZDE.

 

Swans - Los Angeles City of Death
 

Americká rocková a post-punková kapela She Wants Revenge je zpět v plné síle! Věnuje se nahrávání nových věcí a je zpět i na pódiích. Na tom kruhovém v pražském Lucerna Music Baru vystoupí 21. září 2023.
Kapelu She Wants Revenge tvoří ústřední dvojice Justin Warfield a Adam Bravin, na pódiích a ve studiích ji pak doplňují další hudebníci. Žánrově se She Wants Revenge pohybují mezi post-punkem, darkwave, gothickým rockem. She Wants Revenge zažili zásadní průlom v roce 2005, když podepsali smlouvu s labelem Flawless Records Freda Dursta z Limp Bizkit. Hned další rok měli venku debut se zatím největším hitem Tear You Apart, který na Spotify atakuje hranici 100 milionů přehrání. Neznamená to ale, že by udělali jednu dobrou studiovku a tím to haslo, naopak, jejich další alba byla ukázkou zrání a tříbení a She Wants Revenge díky nim dosáhli charakteristického a nezaměnitelného zvuku. Vstupenky nba koncert budou spuštěny v pátek 2. června 2023 v síti GoOut.cz za cenu 520 Kč. Na místě pak budou vstupenky k dostání za cenu 590 Kč.

 

She Wants Revenge - Written In Blood

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.