Pátého vydání online Gothicat festivalu se o víkendu zúčastní Whispering Sons, Larva nebo Ataraxia

Chtěli byste o víkendu na gotický festival? Co tedy říkáte na páté pokračování Gothicat festivalu s vybraným line-upem?

Gothicat Festival # 5 je online charitativní akce vytvořená za účelem boje proti viru Covid-19. Jak už z minulých dílů známe, čeká nás tok dříve nevydaných a nikdy předtím nezveřejněných videoklipů gotických protagonistů napříč žánry a doslova z celého světa. Výtěžek z pátého pokračování bude věnován organizaci Farm Sanctuary, která se snaží snížit útrapy průmyslově chovaných zvířat. 

Celý tříhodinový festival se bude odehrávat na třech různých platformách - YouTube, Twitch a VKontakte. Je potřeba se vždy předem nahlásit k odběru dotyčného kanálu, abyste dostali upozornění, když bude událost streamována. A teď to nejdůležitější, páté pokračování festivalu proběhne tuto sobotu 25. října 2020 od 22:00 středoevropského času. Více informací o akci najdete na stránkách www.gothicat.net/gothicatfestival nebo na FB eventu ZDE.

Seznam kapel a projektů, které se sobotní akce zúčastní, je tento: A Place To Bury Strangers + Xeno & Oaklander + Whispering Sons + Red Zebra + Ataraxia + ATTRITION + Vlad In Tears + Larva + Then Comes Silence + New Candys  Eric13 (Combichrist) + Sammi Doll (IAMX) + Bootblacks + Geometric Vision + Ben Bloodygrave + Luigi Rubino (ASHRAM) + JoyCut + Winter Severity Index + Dark Door+ JE T'AIME + Double Echo + PILGRIMS OF YEARNING + DOPPELGANGER + Werner Karloff + SYMBIOTIC STASIS + Dance My Darling + European Ghost +  Valentina Maurino + NNHMN + ELZ and the CULT + Nothing. Existed. + HIDDEN HOUSE

Pokud jste příliš nedočkaví, zkraťte si níže čekání na sobotu záznamem poslední dílu festivalu.

 

 

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.