Slovenský label Aliens Production uzavřel rok 2020 vydáním opulentní průřezové kompilace

I v letošním roce nám slovenský elektronický label Aliens Production nabízí za málo peněz velkou porci muziky od projektů doslova z celého světa.

A sám label k vydání hlásí toto: "Povodne nevinne zoskupenie kreativnej komunity a projektov, ktore ponukli svoje posolstvo a nechali ho dozriet az do tejto podoby. Forma, ktora finalne nabrala slusnu paletu farieb a modernych ulomkov z celosvetovej, elektronickej komunity. Tento projekt ma naozaj bavil, kedze do poslednej chvile nemal svoje finalne miesto a zaradenie,  pod ktore ho zvecnim. V podstate bol ako larva, z ktorej nikdy nevies co sa narodi. Ked som objavil tu komplexnost a hudobnost v kazdom jednom telese, ktore tu zanechalo stopu, musel som ho zvecnit navzdy. Aj ked hudobne je kazdy pocin iny, predsa je totozny a interpreti sa skvele doplnaju svojou jedinecnostou a rukopisom. Pestra paleta stylov a modernej elektroniky cez priehladny industrial, idm, dark electro ci down tempo. Rozne plochy nalad a emocii. Vibracie a melancholicke pribehy z roznych kutov sveta. Tesi ma, ze ucast na tomto komplexnom pribehu a zvukovom orgazme je ozaj celesovetova. Staci iba prejst prstom na mape a ucast skace cez krajiny ako: Slovensko, Nemecko, Rusko, Cile, Usa, Cesko, Holandsko, Japonsko, Ukrajina a Madarsko… 26 pribehov undergroundovej elektroniky."

Kompilaci, která vyšla 12. prosince 2020, si můžete níže pořídit v digitální podobě. Pokud byste chtěli mít dvojalbum doma na CD, pak objednávejte na stránkách Aliens production ZDE.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.