Then Comes Silence ohlašují další album s novým partnerem

Postpunková čtveřice má nový label a finalizuje další dlouhohrající materiál.

Then Comes Silence ohlásili na červenec 2022 novou desku s názvem "Hunger". Vydá ji Nexilis, nová odnož společnosti Schubert Music. Then Comes Silence se tak stávají první kapelou na tomto labelu.

První singl s názvem "Rise To The Bait" je naplánován k vydání již na únor, samotná deska v současné době prochází finálními úpravami. Co se týče nové spolupráce se Schubert Music a Nexilis, frontman Alex Svensson k tomu říká: "Pandemická léta nepřinesla jen lockdowny, rušení akcí a úmrtí. Všude došlo k mnoha změnám. Když nám Gero oznámil, že založil nový label s novými vzrušujícími plány a vizemi, nepotřebovali jsme čas na přemýšlení. Opravdu se těšíme na úzkou spolupráci s Gerem, Thomasem, Ericem a ostatními, kteří stojí za společnostmi Nexilis a Schubert Music."

Thomas Thyssen ze společnosti Schubert Music dodává: "Then Comes Silence jsme měli v hledáčku již několik let. S naším novým labelem Nexilis za zády a Gerem jako šéfem labelu v čele se spolupráce konečně stala možnou. Začátek nové konstelace, ze kterého nemůžeme mít větší radost."

Gero Herrde z oddělení A&R Nexilis: "S touto výjimečnou kapelou jsem měl možnost spolupracovat již během kampaně na stále aktuální album 'Machine'. Alex Svenson a jeho lidé představují postpunk v nejlepší formě - na nesmírně vysoké umělecké a studiové technické úrovni. "Hunger" ho dokonce překoná; to mohu říct už po poslechu prvních skladeb!"

A nám ostatním nezbývá nic jiného než čekat a těšit se...

 

Then Comes Silence - The Dead Cry For No One (live at Prague Gothic Treffen 2021)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.