XIII. století představuje novou klávesistku

Jihlavská formace je opět čtyřčlenná.

Už před časem jsme vás informovali o tom, že legendární gothrockové seskupení XIII. století čeká personální změna (bylo to TADY). Kapelu po vzájemné dohodě opustila klávesistka Kateřina Kameníková a na uvolněné místo byl vypsán konkurz. Novou tváří v sestavě kapely se stala Andrea Kožená z Veselí u Přelouče.

"Andrea byla vybrána na základě video konkursu z celkem osmi uchazeček a zaujala nás hned na úvodním videu. Na první zkoušku přijela perfektně připravená a klávesové party zvládá velmi dobře. Na začátku bylo takové to malé oťukávání, ale po čase bylo naprosto jasné, že s ní bude výborná spolupráce," říká k angažování nové členky Petr Štěpán.

XIII. století mezitím ladí koncertní program na nadcházející 'Amulet Tour', které připomene 30. výročí od vydání debutové desky "Amulet". Nejbližší koncerty, na kterých můžete kapelu vidět v novém složení, jsou 19. února v Plzni v KD Šeříková a 5. března v pražském Paláci Akropolis (vstupenky ZDE). Kompletní seznam naplánovaných vystoupení potom najdete na oficiálním webu.


 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.