Jo Hysteria (ex Massenhysterie) zahraje v Brně v rámci dvoudenní fetish / BDSM akce Freak Show

Máte blízko k extrémnějším formám sexuality a k elektronické hudbě?

Potom třeba právě vás potěší dvoudenní brněnské dovádění v rámci pátého pokračování Freak Show. Co pořadatelé letos návštěvníkům slibují?

" Freak Show je jedinečná každoroční akce, pořádaná za cílem vytvořit událost, kombinující BDSM témata s alternativní elektronickou hudbou. S pětiletou tradicí se akce neustále posouvá dál a každoročně ozvláštňuje program novými vystoupeními a atrakcemi. Letos návštěvníkům nabídne i řadu queer a fetish vystoupení, workshopů z různých oblastí BDSM a samozřejmě i oblíbený prostor pro hrátky.

Díky bohatému programu jsme se letos rozhodli akci tematicky rozdělit do dvou dnů. Získáte tak dva dny nevšedních zážitků v ceně jedné vstupenky za 350 CZK (14 €).

Freak Show - pátek 25. března, klub MELODKA
Večer plný hudby, úžasných vystoupení a nespoutané párty. Freak Show je hlavní akce, na které jednoduše nesmíte chybět! Kromě nadupaného line-upu DJ’s se můžete těšit mimo jiné na koncert vídeňské kapely Jo Hysteria (ex Massenhysterie) a hudební drag show bratislavské ikony Slaytiiiny, která zde oslaví své 21 narozeniny spolu s Emou Lacovou a Mad Maxx. Kromě toho se můžete těšit i na dechberoucí vystoupení Lilithe Alice, Aoki Gahara, Dark Ophelie a dalších.

Freak Night - sobota 26. března, klub Café ART
Noc pro všechny milovníky fetishe a BDSM. Freak Night představuje doplňující komorní večer k samotné Freak Show. Připravený bude prostor pro uskutečňování vašich fantazií a zajímavé tematické workshopy. O chod programu se postarají osobnosti BDSM scény Aoki Gahara, Luna Lilith, Secret_shibari a Pu.reso.ul jako duo Kinkyloove, spanker & rigger Frydazz (Body Beat) a profesionální domina Vampianka.

Freak Show je party, mezi jejíž návštěvníky patří jak lidé z undergroundové, alternativní a BDSM scény, tak i úplní nováčci. Je proto ideálně vhodná pro všechny ty, které tento svět zajímá, ale stále si k němu ještě hledají svou cestu. Kromě hudby a vystoupení totiž připravujeme různé workshopy, na kterých se návštěvníci dozví spoustu zajímavostí a novinek a není lepší způsob, jak se přiučit něčemu novému, než naživo. Jsme otevřeni všem lidem bez rozdílu. Samozřejmě s důrazem na dodržování SSC pravidel. 

Akci bude mimořádně moderovat významný host, kterého oznámíme až teprve pár dní před akcí. 

V rámci zachování atmosféry bude po oba večery platný dress code, o jehož pravidlech se více dozvíte na obscurefreaks.cz/rules. Akce je bezpečným místem pro osoby jakékoliv identity a vystupování a na všechny vaše stylové kreace se velice těšíme! Dejte tedy průchod vašim nejtemnějším vášním a přijďte si užít víkend plný nevšedních zážitků.

Program:
Ze Slovenska k nám zavítá mladá hvězda drag scény Slaytiiina, která si pro vás v rámci páteční Freak Show připraví „to nejšílenější hudební vystoupení co kdy Česká republika zažila. Bude to tak crazy, že to určitě nebude vhodné pro slabé povahy” jak sama říká. Všem návštěvníkům akce vzkazuje, ať se odvážou a oblečou se co nejvýstředněji a zaručuje, že se s ní nikdo nebude na akci nudit. Dalším bodem pak bude vídeňský projekt Jo Hysteria, který kombinuje prvky dance-popu s nejrůznějšími druhy žánrů.

Mezi potvrzené performery vystupující Freak Show patří fetish modelka a performerka LilitheAlice (LatexVogue). Dočkáte se i vystoupení shibari performerů jako je začínající hvězda brněnské scény George Rope, který vystoupí spolu s modelkou Alexinropes. Dark Ophelia se svým burlesque vystoupením a Aoki Gahara předvede svou Self-suspension art performance. 

O zábavu na Freak Night se postará Secret_shibari & Pu.reso.ul jako duo Kinkyloove, spanker a rigger Frydazz (Body Beat), kterého můžete znát především jako modela značek s BDSM tématikou Simon-O nebo Uniporn fashion. 

Po oba večery se můžete těšit na skvělé DJ’s jako je DJ Harsher, Limo, Tenebrae nebo například stálice brněnské scény DJ Ice Doll. Libozvuky dodá i Filip Valíček, který si radostně plave světem plným breakbeatů, acidu a detroitských nálad."

Hlavní organizátor a zakladatel projektu obscurefreaks.cz o akci hovoří takto:
"Dle mého osobního názoru se akce tohoto typu České republice vyhýbají. Našim cílem je pořádat akce jinak než je zde zvykem. Inspiraci primárně čerpáme ze zahraničí. Cílem naší vlajkové akce Freak Show je vytvořit jedinečnou událost, jež bude zaměřena na téma fetiše a berlínského techna. Program může nabídnout řadu obskurních vystoupení a undergroundovou elektronickou hudbu." — Daniel Dobrý pro MOmag.cz.

Freak Show, Brno
25. 3.  Klub Melodka (další info ZDE)
26. 3.  Café Art (další info ZDE)
vstup: 350 kč

 


Massenhysterie - Panzerschokolade

  

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.