XIII. STOLETÍ ODEHRAJE V PRAZE EXKLUZIVNÍ KONCERT K ALBU 'AMULET'

Podzim nadělí fanouškům gothicrockové stálice dárek v podobě výjimečného večera.

V roce 1992 vydala tehdy ještě málo známá formace XIII. století své debutové album "Amulet" a okamžitě získala zástupy oddaných fanoušků. Kolekce plná hitů neztratila ani dnes, po 31 letech od svého vzniku, nic ze své originality i údernosti a zůstává jednoznačně nejdůležitější nahrávkou české temné scény.

Od té doby samozřejmě uplynulo mnoho vody, kapela prošla řadou personálních změn, ale vůdčí formací české gotiky zůstává dodnes. Když se na jaře letošního roku uskutečnil v domovské Jihlavě koncert, kde se XIII. století představilo ve složení z počátku 90.let a odehrálo výborné vystoupení, měli jsme pocit, že by o tuto mimořádnou událost neměli být ochuzeni ani pražští příznivci. Díky vstřícnosti všech členů původní "Třináctky" z roku 1992, tedy Petra a Pavla Štěpánových, Bedřicha Musila a Petra Palovčíka, jsme na pátek 17. listopadu 2023 naplánovali do pražského klubu Futurum Music Bar vzpomínkový večer, během kterého tato legendární sestava odehraje kompletní album "Amulet". V rámci akce se můžete těšit i na malé překvapení.

Jako speciální host večera se představí darkrocková formace Munroe, kterou jste mohli zaregistrovat i na naší výběrové kompilaci "Dark Tunes III."

Vstupenky zakoupíte v předprodejní síti GoOut za cenu 390,- Kč (+ poplatky sítě). Pozor, kapacita klubu bude limitována!

 

XIII. STOLETÍ hraje 'Amulet' v původní sestavě z roku 1992
special guest: MUNROE
pátek 17. listopadu 2023 od 20 hodin
klub Futurum Music Bar, Zborovská 82/7, Praha
vstupné 390,- Kč + poplatky (GoOut.cz) / 500,- Kč (na místě)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.