IAMX vydají novou desku díky posluchačům – na vybrání částky stačil den

Vypadá to, že tu máme další megaúspěšnou kampaň, kdy se fanoušci složili na vydání nové desky svého milovaného interpreta. Po Amandě Palmer úřaduje Chris Corner.

iamxpledge

I když od vydání poslední desky IAMX neuplynuly ani dva roky, v Čechách stále populárnější projekt má nachystaný nový materiál. Tentokrát ale Chris Corner nepracoval sám, jak je jeho zvykem, ale přizval si na pátou studiovku producenta Jima Abbisse, držitele ceny Grammy za desky Adele a spolupracovníka spolků jako Arctic Monkeys, Editors nebo Kasabian.

To s sebou samozřejmě nese trochu jimý zvuk, který Chris popisuje jako "sound s akustickou hřejivostí, elektronickým sex appealem a emocionální silou, která může vzejít pouze ze spolupráce".

A aby si IAMX zajistili, že se novou desku, "making of" DVD a chystané turné opravdu podaří uskutečnit, obrátil se prostřednictvím serveru Pledgemusic na své fanoušky (http://www.pledgemusic.com/projects/iamx).

Obavy o úspěch akce ale Chris rozhodně mít nemusí – projekt nasbíral 50 % potřebné částky během několika minut a v současné době (tedy den po spuštění), už je na 253 %. Čeká nás tedy další zázračná kampaň, jaká se povedla Amandě Palmer (sledovali jsme pro vás)? Zatím to tak vypadá...



IAMX New Album, DVD, Tours and Meetings 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.