LakesideX a Depressive Disorder rozduní Akropolis

V úterý 8. května 2007 pokřtí formace LakesideX v pražském Paláci Akropolis svůj nový počin "EXIT:NOWhere", za účasti milých hostů Depressive Disorder.


Zdroj: x production

Od vydání úspěšného debutu ?Sunrise? uběhly dva roky. Nyní se originální indie-elektronická formace Lakeside X vrací na scénu s dalším, mimořádně vydařeným albem s názvem ?EXIT:NOWhere?, na kterém se kapela posouvá o velký krok dále. Lakeside X mají za sebou dva roky pilného koncertování, sestava se od poslední desky rozrostla o kytaristu a bubeníka a na nové desce je to slyšet. Elektronicko-kytarový zvuk na nových nahrávkách ještě více potemněl a zdrsněl, nové album je rychlejší a syrovější, ubylo romantiky a přibylo ironie a smyslnosti.

V současné době je v éteru první singl z avizovaného alba, ?Sway?, jehož remix si vzali na starost hvězdy české EBM scény Depressive Disorder.

Apropó právě Sway (Radio Edit) byla v úterý 27/3 nasazena do hitparády radia WAVE. Na tomtéž radiu pak bude k zastižení sama kapela. A to živě na Velikonoční pondělí 9/4 od 15-ti hodin.

Křest alba proběhne v Paláci Akropolis v úterý 8/5 od 19,30 hodin. Jako host vystoupí Depressive Disorder, kteří ? jak jsme již zmínili - remixovali pilotni singl SWAY. Album pokřti Moimir Papalescu. Na křtu bude CD k prodeji za exkluzivní cenu

Mp3, videoklip Sway a promofoto naleznete na http://www.lakesidex.com/?page_id=27

**LakesideX + Depressive Disorder**
8. května (úterý) 2007, 19:30
Praha, Palác Akropolis (Kubelíkova 1548/27)
Vstup 50,? Kč

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Veľmi sa mi páči hudba, ktorú hrajú. Doposiaľ som o tejto kapele nepočul, ale som rád, že vďaka tomuto článku som bol zasvetený. Len ma mrzí, že sa nebudem môcť na akciu dostaviť :sad:
parada jak svin. diky!
Krasa!
Jak to bude v sale s kourenim ? Diky.
normalne reknes si holkam ;-)
Kouření bude povoleno jen v předsálí či venku před klubem.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.