Prague Gothic Treffen 6 a Gothic Picnic – přehledný plánek

Zítra propukne dvojitá gotická akce, na kterou se jako jedni z organizátorů moc těšíme. Gotický Picnic v parku na Parukářce a poté dvě souběžné párty v rámci Prague Gothic Treffen 6 v nedalekých klubech XT3 a Central Station Gallery.

 

mapa_PGT6

 

Předkládáme vám přehledný plánek, který vám pomůže orientovat se snadněji v prostoru. Gothic Picnic propukne ve čtyři hodiny odpoledne v Parku Parukářka, který pokrývá vrch Sv.Kříže nedaleko žižkovského Olšanského náměstí. V sedm hodin bude stačit účastníkům seběhnout 300 metrů z kopce, abyste dorazili na Prague Gothic Treffen 6 před vchody pár desítek kroků od sebe vzdálených klubů XT3 a Central Station Gallery. XT3 najdete v Rokycanově ulici přímo u autobusové zastávky, zatímco Central Station Gallery je umístěn v krátké Sabinově ulici. Oba kluby začnou žít už od sedmi hodin večer a pro účastníky Picnicu bude k dispozici šatna v útrobách XT3ky.

Jen připomínáme, že vstupným 99 Kč získáte vstupenku, která vás opravňuje ke vstupu do obou klubů. Moc se na vás těšíme!

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.