Bruno Ferrari zveřejnil rovnou tři další písně z připravovaného alba

Man fatal české hudební scény nás zásobuje dalšími ochutnávkami.

Bruno Ferrari, alter ego Samira Hausera z Vanessy nebo Mortal Kabinet, má před vydáním nového alba. Na to se povedlo vybrat peníze pomocí kampaně na Startovači, na které byla spousta zajímavých odměn (víte). Vše nakonec dopadlo dobře, a i když stále můžete přispívat, nové album skutečně vyjde. Už jsme vám také představili první ochutnávku v podobě písně "Sám doma".

Z alba, které produkuje guru české elektroniky Moimir Papalescu a ostřílený John Fryer (podílel se například na posledních deskách Vanessy i Mortal Cabinet), jsou právě venku další tři ochutnávky. Nebudeme zdržovat, tady jsou "Řitní tanečník", "Soi Cowboy" a "Staromódní chlap". Ať se líbí!

Bruno Ferrari - Řitní tanečník

Bruno Ferrari - Soi Cowboy

Bruno Ferrari - Staromódní chlap

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Řitní tanečník a Soi Cowboy,k mému překvapení,bohužel nuda.Staromodní chlap je už lepší.Bojím se aby se celá deska nenesla v duchu 2 prvních zminovaných skladeb. Věci s předchozích alb jsou mnohem lepší.
Mně první dvě skladby pripomnely Necrococka. Ale nemají moc fantasii, Necrocockovo poslední houbarske album vede. Houbovy Tomáš. PS: Koláže ma ale Bruno pěkný.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.