Podívejte se na první teaser filmu Prokopat se ven

Sonda do pražského alternativního klubového života počátku 90. let se už pomalu začíná blížit.

O tom, že se chystá film s názvem "Prokopat se ven", zřejmě víte. Je v něm zainteresovaný Samir Hauser (Vanessa, Bruno Ferrari, Mortal Cabinet), který sepsal scénář ve spolupráci s Pablem de Sax. O čem bude vyprávět? Bude to neveselá, animální a pořádně syrová sonda do života pražské mládeže počátku 90. let minulého století.

"Každého zajímalo, co se tehdy dělo, kolik jsme toho brali a kdo jak umřel... tak jsme se to rozhodli s Pablem De Sax sepsat. Na scénáři jsme pracovali ještě s Řezníkem a Tomášem Belkem, " prozradil mi Samir v nedávném rozhovoru. A odtajnil i to, proč na pozici režiséra přivolal právě Řezníka. "Vybrali jsme ho proto, že je to talentovaný a chytrý člověk, který netrpí českým mindrákem."

Další jméno, které je s filmem spjato, je Jan P. Muchow coby autor soundtracku. Snímek v tuto chvíli vzniká a premiéru by měl mít někdy v roce 2019, nicméně už v tuto chvíli je venku krátká ukázka. Abyste věděli, na co se těšit (a co bude nejočekávanějším filmem našich končin v příštích několika letech), honem se na ni podívejte:

Prokopat se ven teaser

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Jsem si rikal, proc Reznik, kdyz jsme vekove skoro stejne, a on to reziruje. :)

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.