Američtí deathrockeři Fangs on Fur zahrají už tento pátek v Praze

Zámořská deathrocková číra dorazí v plné polní do našeho hlavního města!

Fangs on Fur nejsou ve studiu nijak zvlášť plodní, ale i s tím málem, které zatím stihli, si vydobyli poměrně silnou pozici na deathrockové scéně, kráčející se současným zvukem ve stopách těch největších klasiků žánru. Debutní dlouhohrající deska "FOF" nabídla téměř před deseti lety sama o sobě dostatečnou zásobárnu hitovek, které se prezentují silným zvukem a nespoutaným projevem.

Kluci a holky z Los Angeles se navíc prezentují nejen kvalitní muzikantskou souhrou, ale také atraktivním a divokým zjevem. Je tedy nejen co poslouchat, ale taky na co koukat a jejich přirozená živočišnost logicky vynikne ve větším měřítku právě na koncertních pódiích. 

 


Fangs on Fur - Cigarette

 

Jejich show proběhne pod křídly pravidelně nepravidelných parties Batsave v Klubu FAMU. Do ranních hodin tedy bude večer pokračovat na tanečním parketu pod taktovkou mezinárodně ostřílených DJs ze Sanctuary.cz crew. Tradičně nebudou chybět nové komety i ty nejklasičtější pecky gothic rockového, darkwave, postpunkového a vůbec temně kytarového nebe. 

Dobrou zprávu máme i pro netopýry, kteří koncert nestíhají. Od půlnoci totiž bude Batsave za běžných 50,- Kč. Celý večer i s návštěvou ze Spojených států přijde bratru na 250,- Kč a určitě doporučujeme zvládnout celé kombo. Takovou deathrockovou melu tu zase jen tak brzy neuvidíme. 

BATSAVE w\FANGS ON FUR
Praha, Klub FAMU
28. 12. 2018
do půnoci 250,- Kč, od půlnoci 50,- Kč

 

 

 

    

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.