The Legendary Pink Dots v příštím roce oslaví i v Praze 40 let fungování

Psychedeličtí matadoři The Legendary Pink Dots se pilnou prací propracovali k metě 40 let fungování. Výročí slaví nejen vydáním nové desky, ale také celosvětovým turné, které v příštím roce zasáhne i Českou republiku.

Je to tak! Edward Ka-Spel, Silverman a jejich spolupracovníci si nenápadnou a často trnitou stezkou proklestili cestu k metě čtyř dekád fungování. S předstihem oslavy odstartovalo vydání nové "velké" desky. Ta dostala název "Angel In The Detail" a o vydání se postaralo 23. srpna 2019 vydavatelství Metropolis records. Více než 70minutovou kolekci si můžete pořídit níže v digitální verzi, na CD i na dvojvinylu.

Na podzim pak kapela vyrazila na americkou větev výročního turné. Ta evropská bude následovat v příštím roce a zasáhne jednou zastávkou i Českou republiku. The Legendary Pink Dots se již potřetí vráti do Café V lese, které dokázali již dvakrát vyprodat a učinit z jejich koncertu opět nezapomenutelný večer.

Koncert se uskuteční 15. února 2020, vstupenky jsou v předprodeji v síti GoOut za 250,- + poplatky ZDE, na místě pak budou k dispozici za 300,- (pouze v případě nevyprodání v předprodeji).

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.