Leæther Strip připravili limitované album coverů Skinny Puppy

Ať už jste milovníci Clause Larsena, nebo kanadských Skinny Puppy, nemůžete nechat bez povšimnutí  2CD předělávek s názvem "Throwing Bones", které přichystal dánský projekt Leæther Strip.

Po letech odkládání vychází album coverů Skinny Puppy, na které si Claus Larsen léta brousil zuby. Sám k vydání dvojité kolekce dodává: "Po všech těch letech, kdy jsem chtěl vzdát hold Skinny Puppy, jsem konečně dotáhnul projekt do konce. Kvůli omezením spojeným s Covid-19 v počátcích pandemie, kdy jsem nesměl vidět nemocného Kurta v nemocnici, jsem zoufale potřeboval prchnout z nepříjemné reality, a tak jsem se ponořil do úžasných písní Skinny Puppy, které mě chránily před šílenstvím osamělosti a starostí. Děkuji Skinny Puppy za všechno, co jste tolik let dělali pro naší milovanou scénu. Nepochybuji o tom, že za 100 let budou lidé o vaší hudbě stále vědět. Sportovní terminologií, hrajete svou vlastní ligu. Společný koncert před 10 lety v Aarhusu v Dánsku, a osobní setkání s vámi, je stále jedním z absolutních vrcholů mého života". 

My jen dodáme, že kolekce obsahuje na prvním disku 23 zpívaných skladeb, zatímco druhý kotouč je plný 22 kompozic v instrumentální podobě. Dvojalbum si můžete ode dneška předobjednat v digitální i CD podobě. Samotné datum vydání pro oba formáty je pak stanoveno na 13. listopadu 2020. O vydání se postará Clausův Laebel a předobjednat si desky můžete právě na jeho Bandcamp profilu ZDE. Jak by mohla znít jedna z ukázek si poslechněte níže!

 

Leæther Strip - Deep Down Trauma Hounds 2016 (Skinny Puppy cover)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.