Line-up Castle Party letos s několikanásobnou českou účastí

Rádi podporujete české umělce na zahraničních festivalech? V Bolkówě budete mít letos možnost dokonce několikrát.

Už za pět týdnů se na hradní věži v Bolkówě zaskví tradiční banner oznamující, že Castle Party je tu. Po roční odmlce se fanoušci rozličných odvětví temné a alternativní kultury opět vrátí na oblíbený festival v Dolnoslezském vojvodství a mezi nimi samozřejmě i početná equipa českých a slovenských návštěvníků.

V letošním roce bude mít v seznamu účinkujících Česká republika dokonce čtyřnásobné zastoupení. Vedle již loni potvrzených tuzemských interpretů (darkwave seskupení Das Funus a postrocková formace Postcards From Arkham) totiž do Bolkówa přijede se svým nekompromisním electro setem také domácí one-man projekt Bolehlav. Třešničkou mezi vystoupeními bude potom ještě účast české Fly High Tribe suspension crew se svou show. Níže najdete kompletní seznam potvrzených vystupujících pro letošní ročník. A pokud plánujete letos na Castle Party ve dnech 8. - 11. července dorazit, s nákupem vstupenek neváhejte, jdou na dračku!

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Doporučujem mrknúť aj na domácu dvojku Shagreen. :) Skvelá kapela.
S dovolením něco k tématu Shagreen: https://www.idnes.cz/kultura/hudba/shagreen-nine-inch-nails-frontline-assembly-rozhovor.A210427_083554_hudba_jgo
Ahoj, neplánujete prosím Sanctuary zase bus do Bolkówa, jak už to tuším bylo vícekrát? Díky!
Ahoj, Sanctuary.cz letos autobus nevypravuje.
Rozumím, díky za odpověď.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.