=UKONČENO= Blesková soutěž o lístky na pražský koncert Lebanon Hanover a Selofan

Vracíte se z WGT a máte chuť pokračovat ve stylovém duchu i v Praze? Nebo jste naopak v Lipsku nebyli a rádi byste si trsli na stylových vystoupeních? Máme pro vás soutěž o volné vstupenky na středeční koncert v pražském Fuchs2!

Švýcarsko-britskou dvojku Lebanon Hanover není domácím fanouškům detailně představovat. Larissa Iceglass a William Maybelline už spolu muzicírují nějaký ten pátek a stali se jednou z vůdčích formací postpunkově laděného coldwave hnutí. Vydali celkem šest řadových desek a v současné době koncertují jako o závod. Jednou ze zastávek jejich dlouhého turné bude ve středu právě pražský Fuchs2. Řeckou dvojici Selofan dobře znáte z loňského Prague Gothic Treffen, kdy byli hlavní hvězdou pátečního programu. Zítra se vrací na stejná prkna, která koncem loňského srpna do běla rozpálila svým výborným setem.  

A jak můžete získat volné vstupenky na středeční večer? Stačí jen správně a včas odpovědět na soutěžní otázku a mít štěstí na vylosování. A teď už ona otázka: 

Jak se jmenuje nový boční projekt Selofan, který v letošním roce vydal svou bezejmennou prvotinu?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „LEBANON SELOFAN" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do dnešní půlnoci (úterý 30.5.2023 do 23:59), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během středečního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

Lebanon Hanover - Hard Drug

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Postpunk postpunk!r

Přidat komentář

Vzhledem ke zvýšenému množství spamu je diskuse moderována. Schválení vašeho komentáře může trvat až 48 hodin.


Zadej správnou odpověď.
randomnessec13