La Femme, potěcha pro oko i ducha

Riwaa Nerona a Therése Rosier vás zvou na jedinečnou událost oslavy ženské krásy a rafinovanosti!

 

la femme

 

 

Párty bude probíhat v soukromém klubu Kotelna, takže očekávejte pekelnou jízdu! Je nám potěšením sdělit, že klub je schopen pobrat na 300 osob, takže tato událost je ta, na kterou jste jistě čekali! Na programu je největší a poslední přehlídka tohoto roku od Riwaa Nerona! Tato přehlídka bude rozdělena na více částí s tématy šatů, korzetů a především spodního prádla s božskými modelkami, se kterými vás brzy dopodrobna seznámíme! Díky jedinečnému prostoru s pódiem a velkým molem bude přehlídka opravdu jedinečná! Budeme nepřehlédnutelné.

Součástí události je i velká prodejní výstava Therése Rosier, která se inspiruje stylem pin-up, burlesque, vintage, glamour a retro stylem. V rámci vernisáže proběhne i dražba! Tato půvabná dáma nejen že bude vystavovat svá díla v celém objektu, ale zároveň se zúčastní vystoupení s peprným průběhem a dále bude předvádět retro prádlo. Zlatým hřebem této události bude i vystoupení půvabné burleskní tanečnice Lady Mousellyca, která vystoupí s číslem "Geisha of Gion"! Součástí události bude i velký prodejní stánek značky Riwaa Nerona, ve kterém bude k vyzkoušení i koupi velké množství doplňků i prádla! O přesném rozvržení programu vás budeme průběžně informovat.

 

Program:

17:00 otevření klubu a možnost vstupu - čas na obhlédnutí vernisáže

18:00 úvod

19:00 Balloon Act scénka Therése Rosier a Riwaa Nerona

20:00 La Femme přehlídka šatů, korzetů a prádla

21:00 Dražba obrazů Therése Rosier

22:00 Přehlídka "Noire"

23:00 Burleskní vystoupení od Lady Mousellyca

Po celou dobu bude otevřen stánek Riwaa Nerona s výrobky - především prádlem, podvazkovými pásy a doplňky. Na tomto stánku budou k zakoupení i printy obrazů Therese Rosier. Všechny vystavené originály obrazů budou také k prodeji. V rámci přehlídky proběhne i promítání gifů, mezi jednotlivými akcemi proběhne promítání videí z dílny murhaaya.com a VEGA production. V rámci výstavy budou k vidění i fotografie od Honzy Sakaře.

 

Vstupné: 250,- v předprodeji, na místě 350,- (18+)

Vstupenky zakoupíte v prodejnách Caresse - spodní prádlo nebo v kavárně Cukrkandl.

Facebook: https://www.facebook.com/events/492392600905274/?ref=ts&fref=ts

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.