The Gothsicles vybrali peníze na vydání nové desky za tři hodiny!

Vypadá to, že Amerika má novou hvězdu tvrdé elektroniky. Projekt The Gothsicles vybral od svých fanoušků peníze na vydání své čtvrté řadové desky za neuvěřitelné tři hodiny!

Fanoušci tvrdé elektroniky dávají v současné době přednost kapelám, kteří do své tvrdě elektronické hudby přimíchávají více než malé množství humoru. Pravda často velmi svérázného, černočerného, ironicky štiplavého, přesto jsou rádi když je temný sound vyvážen jistou formou nadhledu. To je příklad Caustic, Mindless Self Indulgence, v Americe v současné době velmi populárních VNV Nation, a také Briana Graupnera, který v Chicagu už téměř dekádu řádí jak černá ruka coby The Gothsicles.

Brian si vybudoval jméno jako podivný patron, který ve své hudbě nechává probleskovat lidový buranský humor, nezvladatelnou lásku k archaickým videohrám, šaškovskou podstatu své osobnosti a hitový rukopis infikovaný nesmlouvavými EBM základy. Tohle vše dokáže maximálně prodat především na energií natřískaných koncertech. V říjnu projekt chystá k vydání čtvrté řadové album "Squid Icarus" u amerického labelu Negative Gain. Před pár dny spustil při této příležitosti crowdfundingovou kampaň na portálu Kickstastarter a potřebných 2000 dolarů na vydání se mu skutálelo do náruče za neuvěřitelné tři hodiny.

Za pár dalších dní kampaň překonala další dvě mety, které slibovaly výrobu coveru a videoklipu a teď je na obzoru hranice 9000 dolarů, jejichž překonání by znamenalo uskutečnění evropského turné. Čas na podporu The Gothsicles mají fanoušci až do 26. září. Album o třinácti chodech, na kterém se podíleli jako hosté například Angelspit, Faderhead, Assemblage 23, Haujobb a řada dalších hvězd, by mělo spatřit světlo světa v listopadu letošního roku.

 

The Gothsicles - Save Dat Mermaid

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.