Rabia Sorda se po sedmi letech vrací do Čech

Erk Aicrag z Hocico vypustí 7. října na Prahu svou electropunkovou bestii. Sekundovat mu budou francouzští indusrockeři Chemical Sweet Kid. 


Už sedm let od posledního koncertu Rabia Sorda v Praze posloucháme od fanoušků otázku: “Hele, a kdy zas někdo přiveze Sordu do Prahy?" A není divu – punkovější tvář Erka Aicraga, velekněze krvavého mexického aggrotech kultu Hocico, kombinuje zvuk a intenzitu své domácí formace se zdivočelými kytarami a řádně válcujícími bicími s průrazností TNT.

Tuto třaskavou směs míchá pan střelmistr už téměř patnáct let a za tu dobu se mu podařilo objevit ten správný poměr mezi brutální silou elektroniky, živelností punku, vztekem a energií hardcore, chladem postpunku a náznaky téměř osmdesátkových melodií. Bez póziček, zato s upřímným, litry potu vykoupeným nasazením, jaké se rodí snad jen v Latinské Americe. Nejspíš i proto se o distribuci hudebních nábojů Rabia Sordy rozhodl postarat německý elektronický vydavatelský macek Out Of Line.

Nejinak je tomu i na poslední desce „Animales Salvajes“, která ze všeho nejvíc zní jako Erkův osobní, do hudby převedený exorcismus. Rtuťovitý křikloun na ní vypnul autocenzora a v záchvatech snahy o niterné očištění od osobních démonů vypustil svou vnitřní bestii do volného prostoru. A vy se k tomuto rituálu můžete přidat 7. října ve Futuru. Rabia Sorda totiž přijede v plné polní – tedy nejen s kytarou, ale i s živými bicími, které nám všem pořádně naklepou půlky. Připravme se tedy na řádné indus/dark electro punkové masakry. Animales Salvajes on the road!

Rabia Sorda – King Of The Wasteland


Spolu s Rabia Sordou se v Praze představí mladá krev francouzského industrial rocku, trojka Chemical Sweet Kid. Podmračené trio z Met se pokouší zkrotit pod svou korouhev nejrůznější žánry temné scény. Míchá kytarové riffy s elektronickými prvky a hledá své zvukové místo někde mezi Dope Stars Inc., Marilyn Mansonem, Christian Death a Combichrist.

Jejich pohled na fúzi industrialu a rocku můžete ochutnat nejen na čerstvém albu „Addicted to Addiction“, ale i na třech předchozích nosičích. A samozřejmě premiérově konečně i v Čechách.


Chemical Sweet Kid - Once Again (Official Videoclip)


První říjnovou sobotu tedy máte možnost nechat se dobít hned dvojitou porcí vysokoenergetických hudebních koktejlů, umíchaných z těch nejlepších ingrediencí, jaké skýtá svět temného punku i tvrdé elektroniky. Tohle bude intenzivní…

RABIA SORDA (MX/D), CHEMICAL SWEET KID (F)
7. října 2017, 20:00
Praha, Futurum Music Bar (Zborovská 82/7)
Vstup: 350 Kč + poplatky (předprodej Goout .cz a Ticketpro)

Rabia Sorda

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.