Další monstrózní kolekci materiálu Davida Bowieho vydá label Parlophone

Tentokrát zrekapituluje období let 1983 až 1988.

Po "Five Years (1969–1973)", "Who Can I Be Now? (1974–1976)" a "A New Career in a New Town (1977–1982)" vyjde letos v říjnu další obrkompilace hudby od Davida Bowieho. Nová kolekce dostala název "Loving the Alien (1983 - 1988)" a, jak je z názvu patrné, bude se jednat o materiál, kterou hudebník vydal právě ve zmíněných letech. Můžeme se těšit nejen na zremasterovaná alba z daného období ("Let's Dance", "Tonight" a "Never Let Me Down"), ale také na živáky, jež okolo řadových desek vyšly ("Serious Moonlight", jež dříve vyšel jen jako video záznam z koncertu a bude poprvé uveden jako čisté audio, a "Glass Spider Live In Montreal '87").

V kolekci se ale najdou i další raritní kousky, kvůli kterým se do ní vyplatí zainvestovat. Samozřejmostí je nosič s názvem "Re:Call 4", který je logickým pokračovatelem série "Re:Call". Jedná se o výběr upravených singlů, raritních skladeb nebo soundtrackových prací. Dalším bonusem bude album "Dance" s dříve nikdy nevydanými remixy a tou největší lahůdkou bude nový mix alba "Never Let Me Down". Postarali se o něj muzikanti, jež mají osobní historii s Davidem Bowiem (baskytarista Tim Lefebvre nebo kytaristi Reeves Gabrels a David Torn), a ti znovu nahráli pasáže z tohoto alba. Výsledkem je vlastně úplně nová deska.

Celé to vyjde na jednácti CD nebo patnácti vinylech, přiložena bude 128stránková kniha v tvrdé vazbě. Pro fanouška zkrátka nutnost.

Pod tímto odkazem se můžete podívat na kompletní tracklist, oficiální datum vydání je 12. října.

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.