=UKONČENO= Soutěž o volné vstupenky na Depeche Mode Fans párty

Jako každý rok se ke konci roku bude konat tradiční Depeche Mode Fans party.Tenkrát s "remixovým" podtónem v exkluzivních prostorách kostela sv. Michala nedaleko pražského Staroměstského náměstí.

 

DMF_remixes_party_2011

 

Portál CZ Sanctuary vám dává exkluzivní šanci vyhrát volné vstupenky na největší republikovou Depeche Mode párty, která proběhne souběžně ve čtyřech partech odsvěceného barokního chrámu. Stačí jen včas a správně odpovědět na soutěžní otázku:

 

V jakém klubu dříve Depeche Mode Fans párty probíhala?

 

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „DMF“ na emailovou adresu redakce@sanctuary.cz. Tato emailová adresa je chráněna před spamboty, abyste ji viděli, povolte JavaScript, a to do pátečního poledne (pátek 25.11. do 12:00). V emailu uveďte své občanské jméno, které bude v případě úspěchu zapsáno na seznamu hostí. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu).

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.