Co uslyšíte dnes večer v pořadu Dark Wave na Radiu Wave?

Pravidelné novinky ze všech koutů gotické scény, čerstvé desky i zaprášené klenoty – a k tomu pro vás máme rozhovor s předákem jedné z nejvýraznějších současných gothic rockových kapel Whispers in the Shadow, kterou můžete zítra vidět v Praze. 223. díl Dark Wave volá!

whispersintheshadow201

Pro mnohé fanoušky je gotický rock vzpomínkou na zašlou slávu The Sisters Of Mercy, The Mission a dalších kapel. Jenže tento žánr nezemřel a má se stále čile k světu. Jednou z nejvýraznějších kapel v současné době je vídeňská pětice Whispers In The Shadow vedená malým velkým mužem Ashleym Dayourem.

Rakouská pětice se již brzy, 12. října, představí v Praze jako speciální host koncertu XIII. století v kbelském Lidovém domě a z toho důvodu jsem zvedli telefon a Ashleyho důkladně vyzpovídali. Výsledek vám odvysíláme v rámci 223. dílu Dark Wave ve čtvrtek 11. října od desíti hodin večer.

Dark Wave
 (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22 a 24 hodinou. Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox).

Živé vysílání  můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

 

darkwave - logo

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.