Frontmana Suicide Commando sejmul zvukař přímo na pódiu

Johan Van Roy byl během koncertu napaden zaměstnancem klubu, protože si stěžoval si na výpadky světla a zvuku.

SC

Předák belgických elektronických drsňáků Suicide Commando na páteční koncert v Los Angeles asi jen tak nezapomene. Zapíše se totiž do deníků z turné jako "den, kdy Johana Van Roye přímo na pódiu inzultoval rozlícený zvukař/světlař."

Důvodem, proč se technik z klubu Das Bunker vyřítil na pódium a knockoutoval Van Roye, když se vracel na stage věnovat posluchačům přídavek, byl frontmanův komentář směrem k obecenstvu, že "zvuk a světla byly na prd a proto show stála za starou belu." Narážel tak na fakt, že přídavkovou skladbu "BTK" několikrát překazil totální výpadek zvuku i mikrofonu a rozjížděl ji na několikrát.

K události se předák vyjádřil takto: "Naprostý opak zlatého hřebu po jinak úžasném pobytu v LA! Jsem trochu v šoku poté, co na mne zaútočil světlař, a tolik mne mrzí, že show byla tak hrubě narušena. Každopádně všem díky za skvělé přijetí, bylo mi potěšením vás potkat a omlouvám se personálu Das Bunker, kteří s tímhle bláznivým incedentem samozřejmě nemohli nic dělat. Za 26 let Suicide Commanda jsem nikdy takovouhle sračku nezažil..."

A díky době Youtube se můžete podívat i na záznam incidentu (přesný čas 7:37). Snad se teď Suicide Commando nezačnou na pódia vybavovat stejným zbraňovým arzenálem, který předvádějí v klipech...

 


Suicide Commando v LA

Zdroj: Side-Line.com (Suicide Commando front man knocked down on stage at Das Bunker in LA)

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.