Gun Dreams a Target - víkend v Praze bude ve znamení domácí tvrdé elektroniky

Kdo to ještě před rokem tušil, že vedle návratu Vanessy se fanoušek domácího EBM dočká také nové etapy fungování dalších projektů z 90. let - Gun Dreams a Target? A hle, oba zahrají tento víkend naživo v Praze!

O návratu Gun Dreams jsme vás informovali už dříve. Sdružení okolo Mirka Papeže už má za sebou koncert na Sedmičce, který byl v září součástí oslav 50 let fungování klubu. Evidentně se povedl, poněvadž už teď víme o dalších dvou koncertech, které budou následovat. První z nich proběhne tuto sobotu v břevnovském klubu Kaštan. Gun Dreams zde odehrají vystoupení společně s další osmdesátkovou klubovou legendou STP (Soubor tradičního popu). Trojice vystoupí jako první okolo půl deváté večer. Více informací na FB eventu ZDE. Je dobré připomenout, že další koncert Mirek Papež, Jarda Stuchlý a Tvzex odehrají jako předkapela Front 242 v Paláci Akropolis v polovině ledna příštího roku.

 

 

Ve stejný den, ovšem v žižkovském klubu Fatal, vystoupí na B-Party Edith Černémůry projekt Target Daniela Rodného. Maskovaný jako "christian psychedelic rock" vystoupí v line-upu večera jako třetí v pořadí. Původně vedlejší projekt Vanessy vystoupí v novém složení Daniel Rodný - klávesy, Kryštof Peterka (Immunology) - vokál, Martin Rusák (Zputnik, ex-Vanessa) - živé bicí a pCbflare - sampler. Spíše než o návrat se prý jedná o veřejnou zkoušku. Spolu s Target se na akci představí ještě M.A.C. Of Mad, Subpop Squeeze (Vladimír Hirsch) + Djové Case, Tranzistor, Ron a Cassiel. Více informací o této akci najdete na FB eventu ZDE.

 

Target - Burnt & Rusted

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

Sloto
https://youtu.be/r4l6BSp_so8

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.