Nino Sable startuje vlastní radio show v níž představí svou novou tvorbu

Hyperkreativní muzikant z Essenu rozjíždí novou kapitolu své hudební kariéry.

Jméno Nino Sable máte jistě spojené s gothic rockovou kapelou Aeon Sable. Možná vám neuniklo, že se čas od času věnuje také několika bočním projektům, žánrově rozkročených od tvrdší elektroniky (Deied) přes cold wave (Hqmr) až po indie rock (Melanculia).  Během této prazvláštní doby, kdy většina lidí tvrdě pociťuje přistřižená křídla, se Nino rozhodl pověsit veškeré vedlejšáky na hřebík a pokračovat ve vlastní tvorbě čistě pod jménem NINO SABLE. Bez jakýchkoliv žánrových pravidel a restrikcí vydá každý měsíc jeden nový singl. 

Nino za tím účelem startuje i vlastní radio show, která poběží každou poslední neděli v měsíci na internetovém rádiu Terra Relicta. Jak uvádí v rozhovoru pro stejnou platformu, můžeme se s každým dílem těšit na jiné hudební téma z různých zákoutí převážně gotické scény. Během každého dílu představí zbrusu nový track, který bude záhy po odvysílání k dispozici na bandcampu: ninosable.bandcamp.com.

Aktuálně je avizován track s názvem "Hydra" na němž se podílel i Daniel z Dos Asmund a Lars Kappeler ze Sweet Ermengarde a October Burns Black. 

Tak nezapomeňte již tuto neděli 31. ledna od 18:00 ladit vlny na Terra Relicta Radio.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.