=UKONČENO= Soutěž o 2x2 lístky na křest nového alba Lakeside X

Domácí elektropopová trojice je nazpátek s novou desku. A vy u jejího slavného křtu můžete být zadarmo!

Návrat Lakeside X je dokonán! Návratové album "Love Disappears" vychází v distribuci Musicraft už 21. října 2022 a kapela ho pokřtí o dva dny později, to znamená tuto neděli 23. října v pražském Lucerna Music Baru. Zde představí naživo novou desku spolu s hosty, kterými budou právě producent Daniel Myer se svými projekty DSTR a Architect, a také zpěvačka Emese Arvai-Illes. Party doplní DJ Ron se svým setem plným songů od Depeche Mode a The Cure. Každopádně Sanctuary.cz vám nabízí vyrazit na koncert zdarma i s doprovodem, pokud správně a včas odpovíte na soutěžní otázku a při vylosování se na vás usměje štěstí. Otázka zní takto:

Jak se jmenovala kapela předtím, než se pojmenovala Lakeside X?

Své odpovědi posílejte označeny předmětem „LAKESIDE X" na e-mailovou adresu redakce@sanctuary.cz, a to do pátečního poledne (pátek 21.10.2022 do 12:00), do e-mailu uveďte také své občanské jméno. Výherce vylosujeme a vyhlásíme během pátečního odpoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeni pouze ti soutěžící, jejichž e-mail je přihlášen k odběru CzS Newsletteru! (registraci najdete v pravém sloupci na našem webu).

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.