=UKONČENO= Vyhrajte volný vstup na koncert The Birthday Massacre

Už se nemůžete dočkat koncertu The Birthday Massacre? A co kdyby se naskytla možnost vyrazit do pražského Lucerna Music baru zcela zdarma? To by byl teprve mazec! Tady je!

 

 

 

Krvaví králíčci The Birthday Massacre se vrací na místo činu. Osm let po skvělém koncertu v Rock Café se v neděli 30. března do Prahy vrací Kanaďané do Prahy, tentokrát v doprovodu domácích Phosgene Girls. Dva z vás budou mít možnost navštívit tento večírek úplně zadarmo. Tedy, pokud budou mít štěstí při losování, budou registrováni k odběru našeho newsletteru a správně odpoví na následující soutěžní otázku:



Kdy v minulosti navštívili The Birthday Massacre Prahu? (nestačí nám rok, ale kompletní datum)

Malá nápověda: první koncert proběhl v Matrixu, druhý v Rock Café


Své odpovědi posílejte do úterního poledne (úterý 25. března 2014 do 12:00 hodin) na mail redakce@sanctuary.cz, jako předmět zprávy napište "The Birthday Massacre - soutěž" a do mailu uveďte i své občanské jméno, které bude v případě výhry zapsáno na seznam hostů. Výherce oznámíme a uvědomíme během úterního dopoledne. Hodně štěstí v soutěži!

POZOR! Do slosování budou zařazeny pouze e-maily registrované k odběru našeho newsletteru, jehož registraci najdete v dolní části levého sloupce na našem webu!

 

The Birthday Massacre - Goodnight (Live)

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.