Klubu Underdogs´ jde o život. Pomozte mu přežít!

Každý finanční příspěvek či zakoupené pivo má v této chvíli cenu zlata.

Přežijí hudební kluby rok 2020? To je otázka, kterou bude moci zodpovědět kladně jen menšina z nich. Některé to mají spočítané už v tuto chvíli, jiné se drží zuby nehty. Jedním z nich je i náš spřátelený klub Underdogs, který v posledních letech hostí Prague Gothic Treffen a v němž vám zahrály kapely jako The Exploding Boy, She Pleasures Herself, Supernova1006 a mnoho dalších. V neposlední řadě se tu odehrálo taky několik Batsave parties. Samotný smíchovský klub ke své momentální situaci říká toto:

"Stejně jako řada podniků se klub Underdogs' dostal kvůli pandemii koronaviru do více než prekérní situace a bojuje o přežití. Vzhledem k tomu, že je Underdogs' financovaný pouze z akcí, které se tu konají, a peněz, které lidi během nich utratí na baru, přišel klub o veškerý zdroj příjmů, ze kterých se platí nájem, provoz klubu, rekonstrukce prostoru a v neposlední řadě výplaty lidem, pro které je práce v Underdogs' často jejich hlavním příjmem. A bez vás to nedáme. Co tedy můžete udělat, abyste nás podpořili? Až otevřeme, můžete nás jednoduše podpořit  tím, že budete chodit na koncerty a party, dáte si drink na baru nebo si třeba koupíte Underdogs' triko. Pokud byste nás chtěli podpořit už teď a třeba v tom i po nějakou dobu pokračovat, můžete se stát naším patronem/patronkou na Patreonu."

Jednou z možností podpory je zatím taky akce "Na pivo do Underdogs'". Ve středu, ve čtvrtek a v pátek můžete jít posedět na pívo a veškeré utracené peníze opět půjdou na záchranu klubu. Ostatně ožrat se pro dobrou věc se člověku nepovede každý den. Pro další akce a informace spojené s chodem klubu sledujte jeho Facebookovou stránku.

 

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

kam vam muzu poslat jednorazove nejakou vatu? Patreon nemam ani nechci
Ahoj, cislo uctu najdes nize v textu. PATREON NA POMOC UNDERDOGS' (scroll down for English) Stejně jako řada podniků se klub Underdogs' dostal kvůli pandemii koronaviru do více než prekérní situace a bojuje o přežití. Vzhledem k tomu, že je Underdogs' financovaný pouze z akcí, které se tu konají, a peněz, které lidi během nich utratí na baru, přišel klub o veškerý zdroj příjmů, ze kterých se platí nájem, provoz klubu, rekonstrukce prostoru a v neposlední řadě výplaty lidem, pro které je práce v Underdogs' často jejich hlavním příjmem. A bez vás to nedáme. Co tedy můžete udělat, abyste nás podpořili? Až otevřeme, můžete nás jednoduše podpořit tím, že budete chodit na koncerty a party, dáte si drink na baru nebo si třeba koupíte Underdogs' triko. Pokud byste nás chtěli podpořit už teď a třeba v tom i po nějakou dobu pokračovat, můžete se stát naším patronem/patronkou na Patreonu. alternativně můžete přispět i jednorázově na náš účet 1078620001/2250 s poznámkou "Dar Underdogs'" ... Like many others, Underdogs' has found itself in a really precarious situation as a result of the coronavirus pandemic and is fighting to survive. Since Underdogs' is financed purely from the events it puts on and the money that people spend during those events at the bar, the club has lost every source of income, from which it pays the rent, running costs, renovation of the premises and, last but not least, wages. For many of our staff it is their main source of income. We can't do it without you. So what can you do to support us? Once we reopen, it'll be easy, just come to our concerts and parties, have a drink at the bar or buy an Underdogs' t-shirt. If you want to support us right now, and maybe even continue to do so for a while, you can become one of our patrons via Patreon
Chápu,ale ruku na srdce,je to pouze prodlužování agonie.Je víc než jisté že virová opatření se budou nadále spřísnovat.Pokud dojde k nějákému uvolnění,tak nejdříve na jaře,ale spíš v létě,ky se viru tolik nedaří.Nepřeji nic zlého,ale nevyhnutelné se stejně blíží.Např.legendární Brněnská prodejna hudby Indies to bohužel neustála a i Já jsem nabízel finanční i fyzickou podporu,ale i oni jak samy,řekli,nic to neřeší,jen že by max.o cca 2.měsíce fungovali a stejně by pak padli. Vir nezmizí a je třeba se připravit že tu s námi bude.Musíme počítat s tím že nastává doba,omezení či ukončení akcí minimálně v podzimních a zimních měsících.Tak to bohužel je a bude.A tomu bude se nutné přisůsobit.Bohužel
Jako jsou sezonní práce,např.sběr ovoce a zeleniny,tak i kluby a i kultrní akce budou patřit pouze do sezonních prací. Jak to vyřeší kluby co přežijí?Nevím. Bud budou muset zvýšit ceny v sezoně aby na podzim a v zimě a možná i s části jara přežili, či dát ještě více produkce v sezoně,nevím.Ale,pokud chtějí přežít,budou to muset dělat jinak.
No, upřímně ten klub je stejně strašnej, odporné zázemí i výběr baru nestojí za řeč.
Nám vyhovuje. Starají se něj bezvadný lidé, je tam chápající, scénu milující zvukař. Výběr na baru nám přijde dostačující (co ti v nabídce chybí?). Ceny naopak příznivé. O nevýhodách víme. Zatím nikdo z vystupujících si na zázemí nestěžoval. Přijde nám, že se svým pojetím i vizáží k naší scéně hodí. Underground k undergroundu. Jaký klub je podle tvého gusta, Hansi? Myslím tím na koncerty podobné těm, které v Underdogs děláme...... docela mně to zajímá.
Nejsi první člověk, který tohle říká, ale u mně jste prachsprostý šampóni. Pro mne je zásadní, že má klub dobrou akustiku, je tam rozumně vysoká stage a na český undergroundový poměry spíš nadstandardní kvalita ozvučení.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.