Na podzim budete moci znovu rozchrastit kosti na Batsave

Listopad bude svědkem dalšího temného víření.

Po dlouhých sedmi měsících se znovu otevře zatuchlá a pavučinami protkaná kobka s omšelým nápisem Batsave. Její obyvatelé nespí klidným spánkem. Jejich přirozeností je naopak nespavost, divoké křepčení, nezřízené užívání (ne)života a sdílení lásky ke gothic rocku, postpunku, darkwave, minimal synth a dalším temným a okrajovým hudebním stylů.

Protože svoje kosti protáhneme po delší době, nebudeme vymýšlet žádné zpestření, žádné kapely, žádné hosty - prostě si dáme nefalšovanou a poctivou párty v ražii Sanctuary.cz DJs. Celou noc tedy uslyšíte jak novinky, které potkáváte na našem webu, tak klasické hity, bez kterých by nebyl mejdan mejdanem.

 


13 Bats - Portent of a Monster

 

Víte, že starý český zoologický výraz pro našeho oblíbeného okřídleného živočicha z řádu savců zní nedopír? Svou tradicí je tedy Batsave už téměř nedopíří slavností, která se ve své nejčistší a nejesenciálnější podobě rozdusá 23. listopadu v Klubu Famu. Chybět nebude tradiční projekce, záhrobní atmosféra ani kasička, do které můžete přispět na současnou netopýří generaci záchranné stanici Nyctalus. Věříme, že chybět nebudete ani vy!

Batsave☥23☥11
23. 11. Klub Famu, Praha
vstup: 100,-

 

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.