Co uslyšíte dnes večer ve Scéně na Radiu Wave?

Co když se techno DJ a indie týpek dají dohromady a začnou hrát postpunk? O kapele Lea Porcelain s hlavní dvojicí na Radiu Wave. A samozřejmě po dvou reprízách i hromada novinek!


Vzpomínáte na The Soft Moon, kteří ukázali, že postpunk se dá pojmout jinak? O podobný upgrade se snaží i německá dvojice Lea Porcelain, která po malých dávkách servíruje posluchačům svoji verzi hudby nastíněné Joy Division. Bývalý techno DJ a producent a indie rocker jsou posledními objevy berlínského rockového podhoubí a letošní léto objíždí ty největší evropské festivaly. Nejen o debutové desce "Hymns To The Night" s kapelou hovořil Pavel Zelinka na festivalu Wave Gotik Treffen v Lipsku. Moderuje Pavel Zelinka a Tomáš Hoyer.

Scéna s PZ a TH (Dark Wave) (www.wave.cz/darkwave) je jediný rozhlasový týdeník v ČR zaměřený na darkwave a gotickou subkulturu. Vysílá ho Český rozhlas – Radio Wave každý čtvrtek mezi 22. a 24. hodinou.

Odvysílané pořady si můžete poslechnout v Jukeboxu Radia Wave (www.wave.cz/jukebox). Živé vysílání můžete po internetu naladit zde. Diskutovat s fanoušky můžete na Facebookovém chatu pořadu zde.

Lea Porcelain - Bones

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.