Mezi dalšími potvrzenými kapelami WGT jsou Cassandra Complex, Inkubus Sukkubus a další

Před pár dny jsme vám psali o pořádném balíku potvrzených kapel na letošní ročník Wave Gotik Treffen. A máme tu další dávku. Sice ne tak obsáhlou, svým složením ale pěkně výživnou. Najdeme mezi nimi řadu kapel, které jsme si mohli vychutnat u nás v minulých měsících. třeba Das Ich, She Pleasure HerSelf nebo Grausame Töchter. Nesmíme zapomenout na pojmy jako Inkubbus Sukkubus nebo The Cassandra Complex, které jsme přivítali v Česku už dříve. Někoho ale budou zajímat právě jména, která v ČR ještě neměla čest odehrát ani notu. Myslím tím Void Vision, Eggvn nebo Maerzfeld. Tady je celý seznam:

DAS ICH (D) + THE CASSANDRA COMPLEX (GB) + VOID VISION (USA) + EGGVN (N) + SHE PLEASURES HERSELF (P) + MAERZFELD (D) + X-RX (D) + A SPELL INSIDE (D) + INKUBUS SUKKUBUS (GB) + GRAUSAME TÖCHTER (D)

A znovu na závěr zopakujeme to samé co minule. Letošní ročník Wave Gotik Treffen proběhne v německém Lipsku 7. - 10. června 2019. Lístky stále nejsou k dispozici. Veškeré informace naleznete na webu festivalu - www.wave-gotik-treffen.de.

A Spell Inside - Eternally

 

mohlo by vás také zajímat

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.