Ordo Rosarius Equilibrio před vydáním nové desky aranžovali "místnost pro čtyři"

Ordo Rosarius Equlibrio jsme naposledy referovali v souvislosti s tři roky starým koncertem, který odehráli v pražském klubu Nová Chmelnice. Dnes máme pozitivní informaci o tom, že sdružení okolo Tomase Petterssona má na skladě novou várku muziky.

Už čtrnáct dní je venku EPčko "Ménage À Quatre", které propaguje klasicky kontroverzní video k otvíráku Ménage À Trois. Ten jediný se také objeví na chystané nové desce sdružení nazvané "Let's Play". Další tři kompozice jsou exkluzivními tracky, které získají uplatnění pouze zde. EP vyšlo 19. července 2019 v limitovaných edicích. Na CD vyšlo "Ménage À Quatre" pouze v množství 1000 kusů zabalených v digipacku. Na růžovém vinylu si může pořídit nové EP pouze 400 zájemců. Vše k dostání ZDE

K novému albu "Let's Play" zatím dodáme pouze to, že se má jednat o dílo, na kterém Tomas začal pracovat už před sedmi roky. Album, stejně jako EP, vydává label Out Of Line. Datum vydáním kolekce v různých variantách je stanoveno na 13. září 2019. Předobjednávat si ho můžete ZDE a ZDE.

Ordo Rosarius Equlibrio - Ménage À Trois

 

mohlo by vás také zajímat

Komentáře

jen malá poznámka..koncert byl už v roce 2016...takže už před třemi roky.....
Vidtě? Mně to taky přišlo, že to bylo dříve :). Díky za opravu! Pavel
no snad se dočkáme ještě nějakého opakování.-)M.

Přidat komentář

Zadej správnou odpověď.